Druhý ročník Starťáckého padaní

Starťácké padání bude 9.12.

Termín, který jste prozatím v anketě s převahou preferovali (2.12.) předchází Běhu do vrchu (3.12.), na který jsme zapomněli. Takže dáváme nejbližší možný termín a anketu rušíme. Omlouváme se.

 

1 komentář u „Druhý ročník Starťáckého padaní“

  1. Ahoj bando,

    zde info k druhému starťáckému padání:

    Organizace: padání se uskuteční 9. prosince v 17:00 hodin na Družbě (Žilinská 13). Budou 2 kategorie: startéři (muži) a startérky (ženy), kdy u každé kategorie budou hodnoceny první 3 místa. Cest bude cca 12 – 15, každé cestě bude náležet určitý počet bodů.

    Bodování: pozor změna, bodovat se budou tři nejlepší vylezené cesty!!!! Cesta vylezená OS – plný počet bodů, za každý nevylezený pokus – 10 bodů. Cestu, kterou nevylezete, se vám počitat nebude a nebude se vám za ní strhávat žádný bod.

    Startovné: je 150 Kč, z toho 65 Kč jde Minovi na vstup a zbytek love půjde na ceny. Peníze můžete posílat na učet: 2105921163/0800, nebo hotově nejpozději však do 8.prosince ať si stihnu peníze rozvrhnout a nakoupit ceny. Kdo se např. přihlásí, zaplatí a z nějakého důvodu si to rozmyslí a stihne se ještě do 8.prosince odhlásit, vrátím celou částku, jinak budu vracet pouze částku vstupného čili 65 Kč.

    Na závěr vás čeká opět malé překvapení. Trénujte a lezte, ceny budou letos pěkné a zajímavé.

    Těším se na vás. 🙂

    Mardžána

Napsat komentář