Letní sedmihorské písky – větší ohlénutí, červenec 2019

Letošní letní Sedmihorské písky (29.6 – 7.7.19) dopadly sqěle. Byla to grandiózní akce a to bez přehánění!  Počet hlav kulminoval kolem čísla 75, teplotní rozpětí v průběhu týdne kolísalo ve 14:30 od 36 – 21C, přičemž nespadla ani kapka dešťa. Ředitelem akce byl Pavlos a třeba přiznat, že vše tikalo jak švýcaráky. Basecamp byl založen ve Svatoňovicích (ne těch Kružberských, ale Karlovických), kdy usedlost s přilehlou loukou, poskytla všem pavoukům, i jejich uzemněným partnerům a děckám dokonalé zázemí. Chyběl jen profesionální kuchař, nosiči a děckohlídači, ale to se dá do příště odladit. Není důležité kolik se toho vylezlo, vypilo, najezdilo na kolech, našlapalo nebo naběhalo okolo pingpongového stolu, to podstatné je, že jsme byli spolu a týden si náležitě užili.

Protože néni prdel zkoordinovat akci pro takovou smečku, jistě i za ostatní skládám Pavlosovi (a těm kdo mu s tím pomáhali) poklonu a posílám díkec za parádní dovolenou.

Více netřeba psát, obrazové fragmenty níže to odvyprávějí.

Pozn.: sypu si popel na hlavu protože na to kolik nás tam bylo mám jen obrázky jedné z několika  podmnožin do kterých jsme se rozdělili. Příště budu snad úspěšnější.

JB, vlastní rukou v českém jazyce, font Arial.

Napsat komentář