Fotka roku 2020 – vyhodnocení

„Ahoj,

Situace neumožnila konání výročky a nebylo možno vyhlásit a předat ceny v oddílové soutěži fotka roku 2020. Činíme tak dodatečně alespoň e-formou. Dovolte mi krátké shrnutí. Do soutěže bylo v řádném termínu přihlášeno celkem 19 fotek, hodnocení fotek probíhalo dle pravidel zveřejněných na stránkách oddílu v elektronické podobě. Do hlasování se zapojilo celkem 21 členů oddílu, což je cca ¼ z celkového počtu členů. Bando, zde je co zlepšovat, jak při zapojení soutěže, tak při hlasování o vítězných fotografiích . Soutěž byla podpořena finančně ve výši 3.000,- Kč z rozpočtu oddílu, cenami byly poukázky do HUDY sportu v nominální hodnotě 500,- Kč.

Vyhodnocení: Z došlých hodnocení byly oceněny na prvních 3 místech tyto fotografie:

  1. místo               fotka číslo 17                     autor: Pavlos
  2. místo               fotka číslo 15                     autor: Novajda
  3. místo               fotky číslo 2, 5, 6, 10      autoři: Vahoš, Mach, Pavlos, JB

Jak vidno na bedně to bylo „o prsa“ jen vítězná fotka v závěru o kousek odskočila. Druhé místo uhájilo pozici o pouhé dva body a na třetím místě byla dělba mezi 4 fotkami a 4 autory. Pořadí na dalších místech i s autory fotek jsou v přiloženém souboru. Soutěžní fotky jsou v galerii: Fotografie roku 2020 | Horolezecký oddíl Start Ostrava (ho-start.info)

Ceny vítězům již byly Všem předány, za přítomnosti předsedy a členů VV oddílu – chvíli jsme uvažovali, jak rozdělit poukázku v hodnotě 500 Kč mezi 4 výherce, padaly návrhy na rozstříhání, nakonec poukázku převzal jako správný předseda Mach, a ostatní vyplatil v poměru fifty:fifty. 

Co říct závěrem? Díky všem, co si v předvánočním a covidovém shonu dali práci a poslali Svou fotku do soutěže! Dík taky všem, co se zapojili do hlasování. Jo a v letošním roce nezapomeňte jenom na hon za výkony, výškami, ale taky foťte! Koncem roku bude opět vyhlášena soutěž „fotka roku 2021“, opět s hodnotnými cenami.

Za VV, organizátor soutěže,

Pavlos

Napsat komentář