Letní písky 2024 – Jetřichovice (českosaské švýcarsko)

Zdarec,

pro informaci dávám krátké info k pískům. Letos změna a pro mě “neznámá destinace” Jetřichovice v Českosaském Švýcarsku.

Termín je od soboty 29.6. do soboty 6.7. (v řešení je odjezd v neděli 7.7.)

Ubytování máme rezervováno (čekám na potvrzení rezervace) v chatě  U tří soviček (chalupa má kapacitu lůžek 24 + 2 přistýlky). Cena za pronájem celé chaty na týden je  56.300,- Kč včetně závěrečného úklidu (pes 100,- Kč/noc).
Budu vybírat nevratnou zálohu ve výši 50% ceny od všech přihlášených.
Tištěného horolezeckého průvodce z roku 2012 mám k náhledu, asi už není k sehnání. Elektronický je tady: Skalní oblasti ČR (skalnioblasti.cz). V dojezdu autem jsou další pískovcové oblasti např. Labák, Bělá, Hřensko, Tisá, Ostrov, Rájec…
Prozatím je přihlášeno 16 dospělých a 6 dětí. Takže ještě pár míst volných.
Seznam přihlášených na celý pobyt: Mückovi, Maši, Kratochvílovi, Adam Vávra s dětmi, Skřivani, Kapuš, Mára, Iva Holmanka, Luďa, Honza Ondruš, Čenžáci.
Později a asi mimo chalupu by měli dojet Krtek, Helmut, Libor Dziekanik, Nováčci..
Pokud by někdo ještě chtěl jet dejte mi vědět do neděle 11. února.
Pak již nezaručím místo v chatě, každý si pak zajistí ubytování sám. V Jetřichovicích je i kemp, kontakt tady: Kemp a koupaliště Jetřichovice (kempjetrichovice.cz)
Hore zdar, pískům zvlášť!
Pavlos
PS. ať dál nespamuji, další info k platbám, příjezdu na ubytko atd. pošlu přihlášeným na akci

 

 

1 komentář u „Letní písky 2024 – Jetřichovice (českosaské švýcarsko)“

  1. Zdarec,

    posílám tedy informace k ubytování. Termín lze jen do soboty 6.7.2024. Parkovacích míst je v zahradě 7. Pod chatou pak ještě cca 2 místa. Kolárna není. Maximálně kola můžeme nechat pod pergolou. Energie jsou v ceně.

    Cena celkem za celou chalupu je 55.300 Kč + 1000 Kč úklid. Bude se platit záloha (tu zaplatím) a nejpozději 10 snů před odjezdem zbytek + vratná záloha 4.000 Kč.

    Neplatí jen děti do 3 let!

    Vzdušné je 15 Kč dospělá osoba /noc.

    Další informace:
    Příjezd po 15h.
    Odjezd v 10h.

    Vezměte si vlastní povlečení (šíře prostěradla – 3x postel 160 cm, ostatní postele jsou 90 cm) ručníky a přezůvky a TOALETNÍ PAPÍR.

    Pes je možný za poplatek 100Kč/noc.

    Pavlos

Napsat komentář